Офис в центъра, ID: 4070

Този имот е видян: 1461 пъти
Тип офис
Населено място гр. Велико Търново
Вид продажба
Локация градски
Площ 205.00 м2
Цена евро
Брокер Саша Ганева - Управител
0878 45 00 82
 
Офис в центъра, ID: 4070

Кантора Имоти „Щрих Корект“ предлага на своите клиенти за продажба имот със статут на офис в района на Съдебна палата, ситуиран на два етажа в жилищна сграда, РЗП 205 кв. м, тухла. Разпределението на стаите е следното: едно голямо помещение, което при строителството е било предвидено за хол/кухня/трапезария в един обем, и още 4 стаи, предвидени за спални, две бани, две тоалетни, 4 големи тераси с панорамна гледка, избено помещение. В момента обектът се експлоатира като офис, но е възможно промяна на статута и преустройство в жилище.

Отоплението е решено с ел. парно и 5 инверторни климатика, а сградата е газифицирана и лесно би могло отоплителната инсталация да се включи в газоразпределителната мрежа. Имотът е саниран- външна и вътрешна изолация, алуминиева дограма.

Има възможност за закупуване и на  друг офис с площ от 53 кв. м. в същата сграда, на първо ниво над гаражи, изцяло завършен с алуминиева дограма и готов за обзавеждане. Надземен сух гараж в същата сграда също е наличен за продажба.

Информация за нас, услугите, които предлагаме и още много оферти на адрес www.properties-sk.com. Техническа и юридическа обезпеченост на всички сделки!

Безплатно съдействие за банков кредит.