За всички участници на този пазар кризата създава както възможности, така и огромни нови предизвикателства и препятствия. Независимо дали инвестираме или купуваме своя дом-мечта, това е сложен процес, свързан с много проучване и разбира се с не малка доза риск. Неизвестните са: от покупка на нереална цена до това да платите за имот с технически дефекти или юридически проблеми. През последните години кризата превърна пазара на имоти в пазар на интерпретации, слухове, прогнози и предположения. Закономерно се срина и доверието между всички участници в него. Правилният ход на всички ни е да преосмислим грешките и отговорно да заработим в един по-труден, но в същото време по-спокоен и регулярен пазар. В тази връзка ключов момент за всички участници е да влизат във взаимоотношения само с доказани професионалисти с дългогодишен опит и безупречна репутация, отличавайки ги от случайните играчи с кратка история.
 

НАШИЯТ СЪВЕТ:

1.    ПРОУЧЕТЕ ПАЗАРА – възползвайте се от огромната база - данни, която ви предоставят сайтове на доказани кантори за имоти. Не се колебайте и обсъждайте с нашите консултанти онлайн или в разговор всичко, което ви интересува или тревожи!
2.    НЕ КУПУВАЙТЕ БЕЗ ЗАДЪЛБОЧЕНО ПРОУЧВАНЕ – проверете и обсъдете с нашите специалисти евентуални скрити технически и други проблеми!
3.    НЕ ДОВЕРЯВАЙТЕ ИНТЕРЕСИТЕ СИ НА КОЙТО И ДА БИЛО – поискайте препоръки от хора, на които вярвате. Не всеки брокер има знанията да ви предложи обезпечена юридически сделка!
4.    ИЗЯСНЕТЕ БЮДЖЕТА СИ – задължително планирайте разумно финансовия си ресурс преди подписване на договор за покупко-продажба! В случай, че ползвате кредитиране, обърнете се към нашите консултанти, които ще ви запознаят с банковите продукти и условия на няколко банки, посетете ги и изберете най-добрите условия за вас!
5.    КУПУВАЙТЕ С ЯСНА СТРАТЕГИЯ – обсъдете инвестицията си като бъдеща продажба, отдаване под наем, застраховка, разходи и др., свързани с имота!

 КАК ДА КУПИТЕ?

1.    Обърнете се към наш консултант
2.    Уговорете си среща с него, за да Ви запознае с пазара на недвижими имоти и обсъдете най-приемливия за Вас вариант. Задайте конкретни параметри на офертата си.
3.    Спестете време, усилия и риск и уточнете финансирането на сделката
4.    Огледи – Вашият консултант ще организира огледи, съобразени с Вашето време
5.    Направете своя избор
6.    Преговори – доверете се на професионализма и ще получите възможно най-добрата цена
7.    Проверки – Вашият консултант ще изиска и провери всички документи, необходими за техническо и юридическо обезпечаване на сделката
8.    Предварителен договор – ще Ви бъде предоставен проект, който можете да обсъдите с нашите юристи или избран от Вас адвокат
9.    Нотариален акт – изготвя се от наш или посочен от Вас адвокат

        СПЕСТЕТЕ ПРОБЛЕМИ И ИНВЕСТИРАЙТЕ В НАШИЯ ПРОФЕСИОНАЛИЗЪМ!